facebook
share
order
callback
comment
feedback
facebook
google+
romb
Medical Practice
Dr. Danatsko
(044) 232-30-93

(067) 224-73-54

(067) 224-73-47

(050) 590-23-01

(067) 313-23-01

Пн-Вс с 9:00-21:00
04050, г.Киев, ул. Герцена 17/25

CELLUFIT- концентрат антицелюлітний

cellulitКонцентрат складається з інгредієнтів ліполітичної дії й натуральних екстрактів з сечогінною та протизапальною дією. Продукт оптимальний для лікування фази набряку целюліту.
АКТИВНІ КОМПОНЕНТИ: 5% кофеїн, L-карнітин 5%, екстракт артишоку, екстракт хвоща.Кофеїн

Кофеїн здійснює антицелюлітну та ліполітичну дію. Впливає на фермент фосфодієстеразу, що призводить до накопичення ц-АМФ, під впливом якого посилюються процеси глікогенолізу та ліполізу. Прискорюються обмінні процеси в тканинах.

Кава чудово очищає шкіру, діючи як антиоксидантний агент. Захищає від вільних радикалів та знижує ризик онкопухлин. Кофеїн звужує пори, видаляє омертвілі клітини, поверхня шкіри виглядає молодшою. Це чудовий засіб проти зморшок.

Завдяки своїм перевагам кофеїн у складі косметичних препаратів активно використовується в індустрії краси. Коли його застосовують місцево, зменшує вміст жиру в клітинах. Кофеїн заважає активності ферменту клітини, відомої як фосфодіестераза. Людське тіло використовує фосфодіестеразу, щоб запобігти розпаду жиру в організмі. Блокуючи фосфодіестерази, кофеїн допомагає спалювати відкладення жирової тканини, що викликають целюліт. Кофеїн найкраще працює як борець з целюлітом у поєднанні з фізичними вправами.

Карнітин

Карнітин пов’язує і транспортує жирні кислоти у мітохондріях. Регулює енергетичний обмін клітин. Активізується метаболізм жирів. Під час цього процесу тригліцериди діляться на дві фракції: гліцерин і жирні кислоти.

Жирним кислотам складно потрапити в мітохондрії, тому необхідний фізіологічний носій. Це транспортер L-карнітин. Завдяки L-карнітину активовані жирні кислоти окислюються. Організм їх не використовує для новоутворень ТГК (тригліцеридів), тому біодоступність активованих жирних кислот зменшується.
Ось чому картінін відомий як поглинаючий молекули, поглинаючий жири. Його основна функція — транспортування жирних кислот до мітохондрій.

Хвощ

Екстракт польового хвоща міститься в широкому асортименті косметичної продукції. Він діє як агент антистаріння, зволожуючий крем, антиакне, антиперспірант, кондиціонер. Зменшує зморшки. Хвощ покращує текстуру й тон шкіри, тому використовується в косметиці з УФ-адсорбентами проти фотостаріння.
Деякі приписують цій траві прихований «молодильний фактор». Вона діє як м’яке сечогінне, має терпку дію. Як сечогінний засіб видаляє зайву рідину з організму. Тому польовий хвощ у складі більшості продуктів застосовують для зниження ваги і усунення целюліту.

Артишок

Екстракт з листя артишоку й насіння має жовчогінну дію. Стійкий ефект детоксикації. Стимулює синтез нікотинамід-нуклеотидів, підтримуючи активність клітинних процесів. Сприяє нормалізації обміну речовин в організмі.
Екстракт артишоку спеціально вказують як ад’ювант (комплекс імуномодулюючих речовин) у лікуванні целюліту та локальних жирових відкладень. Це допомагає усунути зайві рідини.

Показання

  • Ліквідація надлишку рідини, що пропускається через нирки.
  • Допомога у профілактиці утворення каменів.
  • Целюліт.
  • Стимулювання природного лімфодренажу.

Екстракт артишоку нормалізує ліпідний обмін, надає сильного дренажного ефекту, виводить з організму надлишок рідини, токсини. Непрямий ліполітик. Рекомендується для корекції набряку стадії целюліту.

Рекомендації: Усунення жиру, схуднення, целюліт.

ПРОТОКОЛ: Кількість процедур залежить від типу шкіри. Результати видно після першої процедури.

Контакты

Пн-Вс с 9:00-21:00

04050, г.Киев, ул. Герцена 17/25

(044) 232-30-93
(067) 224-73-54
(067) 224-73-47
(050) 590-23-01
(067) 313-23-01

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАС
CELLUFIT- концентрат антицелюлітний: facebook
CELLUFIT- концентрат антицелюлітний: vkontakte
Зателефонувати Відправити SMS Відміна
 
Зателефонувати